zostalem wlasnie posiadaczem skody jest to 5 latek 2.0 benzyna
poszukuje manuala do niej w formie elektronicznej
a tak przy okazji czy kos wie dlaczego niedziala gniazdo zapalniczki pomimo sprawnego bezpiecznika
a tak przy okazji czy kos wie dlaczego niedziala gniazdo zapalniczki pomimo sprawnego bezpiecznika
Zwykla oska, czy 4x4??
Jak juz ktos pisal, mozliwe ze gdzies zgubila sie masa dla tego gniazdka zapalniczki. Mozna sprawdzic przy pomocy przewodu i miernika czy przewod gniazdko bezpiecznik jest caly. Wyjac bezpiecznik wziasc miernik i ta podstawka ktora wychodzi do zapalniczki i w zapalniczce przychodzi na plus sprawdzic ciaglosc obwodu. Mase mozna tak samo sprowdzic, tylko ze juz w samej zapalniczce.
I moja nie. Znaczy się gniazdo dziła, mogę używać ładowarek, G-Tech'a i innych dupereli, ale sama zapalniczka nie działa. Jak ją włożę do gniazda w bagażniku to działa. :niewiem
Ja wlasnie wczoraj sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i nie mam zadnego spalonego, a tak jak pisalem tez nie dziala mi cale gniazdo zapalniczki a w bagazniku dziala
[ Dodano: Wto 12 Kwi, 05 08:01 ]
Zamieszczone przez Rafał Kurpik
Gratuluje zakupu - tez mam taka octavie, ale uwazaj u mnie juz 2 razy na miescie zlodzieje auto ogladali - pewnie sie dlugo nie naciesze, ledwo 3 tyg minely.
Gratuluje zakupu - tez mam taka octavie, ale uwazaj u mnie juz 2 razy na miescie zlodzieje auto ogladali - pewnie sie dlugo nie naciesze, ledwo 3 tyg minely.
AC trzeba posiadać - znajomy tydzień się nacieszył :cry: ( ach taki ładny był ten TDI )
Komentarz